Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. «Audi Sommerkonzerte 2021»: надзвичайно яскравий фестиваль під відкритим небом.
11.07.2021
Новини від Audi

«Audi Sommerkonzerte 2021»: надзвичайно яскравий фестиваль під відкритим небом.

Цьогорічні Audi Sommerkonzerte проходили у період з 1 по 4 липня 2021 року в Інгольштадті під гаслом "«Вогні Європи».

Audi lviv

   З часу свого заснування в 1990 році компанія Audi Sommerkonzerte залучила на концерти більше чверті мільйона відвідувачів. У співпраці з містом Інгольштадт, з 2009 року концерти під відкритим небом «Klassik» у Кленцепарку є частиною фестивалю. З 2014 по 2016 рік Кент Нагано (Kent Nagano) був художнім керівником фестивалю «Vorsprung Festival» в Audi Sommerkonzerte. З 2019 року Ліза Батіашвілі є художнім керівником Audi Sommerkonzerte.

   Цьогорічні Audi Sommerkonzerte проходили у період з 1 по 4 липня 2021 року як фестиваль просто неба в Інгольштадті (Ingolstadt) під гаслом «Вогні Європи».

   2 липня бажаючі з усього світу також могли бути частиною Audi Sommerkonzerte та відвідати концерт в онлайн-формі. На запрошення художнього керівника та зіркової скрипальки Лізи Батіашвілі,  висококласні артисти зібрались в Інгольштадті (Ingolstadt), щоб відсвяткувати культурне різноманіття Європи, захоплюючись грою та експериментами. Audi запрошував глядачів разом пережити повернення мистецтва на сцену. Тому вхід на всі концерти цього року був  безкоштовним.

   Художній керівник Ліза Батіашвілі та Audi впевнені, що музика повинна повернутися на сцену «Навіть у часи невизначеності ми зберігаємо свою відданість культурі та знаходимо творчі способи передавати музику людям. У 2021 році ми сприймаємо слово «Sommerkonzerte» - літні концерти - буквально: ми підлаштовуємось під нові реалії світу та вперше розміщуємо пряму трансляцію концерту  в Інтернеті», - зазначає Сабіне Маассен (Sabine Maassen), член правління з питань людських ресурсів та організації. З огляду на поточну пандемію, Audi Sommerkonzerte 2021 вперше відбувся повністю під відкритим небом.

   Внутрішній двір башти Triva Tower послужить новою концертною сценою. Відкриття та завершення фестивалю відбулось там, за участю митців, серед яких відомий у всьому світі мандолініст Аві Авітал та вокальний ансамбль LauschWerk. Велика сцена в Кленцепарку, відома як місце для концертів Audi Klassik Open Air, була головною сценою для Audi Sommerkonzerte. Відвідувачі могли ще раз насолодитися музикою разом на загальних чотирьох концертах - з ансамблями, серед яких Філармонія, Георгіше Каммерорчестер (Georgische Kammerorchester) Інгольштадт (Ingolstadt) (Грузинський камерний оркестр; та Audi Bläserphilharmonie Audi , Філармонія вітру).

   Audi Sommerkonzerte також вперше буде гостем на Landesgartenschau (State Garden Show), коли Тілл Бреннер та група виконають твори зі свого альбому On Vacation.

   Одним з основних моментів - пряма трансляція: «Давайте святкувати музику!» - девіз концерту Лізи Батіашвілі з легендарним Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia - Roma і сером Антоніо Паппано, що ознаменувало повернення культури на велику сцену. Концерт транслювався у прямому ефірі наживо з Кленцепарку в Інгольштадті.

   Після цього Пол Ван Дайк, один із найвідоміших світових ді-джеїв, створив ідеальний зв’язок між класикою та електро зі своєю електронною танцювальною музикою. Місце проведення цього цифрового концерту також незвичне: зал EMV з футуристичними конструкціями, де в інші часи Audi тестує всю електроніку своїх автомобілів щодо електромагнітних хвиль - музики, яка виходить за межі та пов’язує людей у ​​Європі та по всьому світу в прямому ефірі.

   Цією подією Audi робить акцент на цифровому успіху минулорічного концерту: мета полягає в тому, щоб люди у всьому світі могли брати участь в Audi Sommerkonzerte в Інгольштадті, щоб класична музика, одна з найбільших культурних скарбів Європи, була доступна для широкої аудиторії.

З  оригінальною статтею Ви можете ознайомитись на сайті :

https://www.audi-mediacenter.com/en/press-releases/lights-of-europethe-audi-sommerkonzerte-2021-open-air-and-digital-14056


Запрошуємо здійснити тест-драв автомобілів Audi в Audi Центр Львів на Липинського!
Для проведення тест-драйву доступні:
Audi A4, Audi A6, Audi Q3, Audi Q7, Audi Q8, Audi e-tron.
Під час тест-драйву ви отримаєте кваліфіковану консультацію від працівника автосалону!
Чекаємо на Вас на Липинського 54-Д!

https://audi-lviv.com.ua/test-drive/ 


Image

СПЕЦІАЛЬНА пропозиція на Audi A6 Limousine.
Придбай розкішний та елегантний седан Audi A6 з пакетом опціонального обладнання «Business Edition»* за спеціальною ціною!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.