Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. «Люди Року-2020. Волинь»
04.09.2020
Новини від Ауді

«Люди Року-2020. Волинь»

Audi Центр Львів на Липинського став офіційним автомобільним партнером Премії «Люди Року-2020. Волинь»!

Людина Року 2020

Audi Центр Львів на Липинського став офіційним автомобільним партнером Премії «Люди Року-2020. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття», яка відбулася 28 серпня у форматі Світського прийому на терасі сучасного рекреаційного комплексу «Срібні Лелеки» та представив на заході стильні та технологічні автомобілі - Audi Q7 та Audi Q8!

Тема заходу – «Любіть Україну!». На події відзначили переможців Премії- людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне, економічне життя Волинського краю.

Церемонію нагородження прикрасили виступи таких артистів: кавер гурт «Jazz-Mix», гурт «YARA», співачка Уляна Степаненко. Ведучі вечора – режисер телеканалу «UA Волинь» Вікторія Поліщук та шоумен Сергій Скулинець, який презентував цьогоріч на Премії «Люди року» пісню «Я люблю свою країну!» та «Лікарям».

Музичну атмосферу створював джазмен Віталій Гусенцев.

Традиційно на Червоній доріжці відбулася благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти будуть спрямовані на розвиток медицини.

Під час заходу, гості мали можливість ознайомитися з експозицією автомобілів Audi,  отримати кваліфіковану консультацію від працівників Audi Центр Львів на Липинського та зробити фото.

За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефоном 297-1-297

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.