Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Audi співпрацЮє з цифровим художником і дизайнером Андресом Рейзінгером
07.12.2022
Новини від Audi

Audi співпрацЮє з цифровим художником і дизайнером Андресом Рейзінгером

Спільна робота - перша цифрова картина буде на форумі «Design Miami».

fels

Audi у співпраці з цифровим художником і дизайнером Андресом Рейзінгером представить першу цифрову картину  на форумі «Design Miami».


Оригінальний твір натхненний концепткаром Audi Grandsphere. Після Тижня дизайну в Мілані та двох китайських виставок у Пекіні та Шеньчжені, Форум у Маямі  є четвертою виставкою дизайну, на якій буде представлено бренд Audi. Також запланована спеціальна дискусія з художником під час проведення Форуму.


Вже багто років бренд Audi підтримує міжнародні виставки дизайну, а з цього року є ексклюзивним партнером і активним учасником виставки Design Miami. Раніше автомобільна компанія використовувала цю виставку, щоб експериментувати з мобільністю, технологіями та дизайном, щоб прокоментувати майбутнє дизайну через творчий діалог з колегами. Цього року аргентинський цифровий художник і дизайнер Андрес Райсінгер представить цифровий твір мистецтва на світлодіодній стіні на виставковому стенді Audi.

Хенрік Вендерс (керівник бренду Audi): «Audi вірить у співпрацю з однодумцями, щоб створити значущі та захоплюючі враження, які сформують преміальну мобільність і дизайн. Разом з Андресом Рейзінгером ми будемо досліджувати сферу за межами фізичної інсталяції, цифрово переосмислюючи дизайн інтер’єру».

Твір цифрового мистецтва натхненний концептом Audi grandsphere, також буде виставлено в Маямі. Цей підхід ілюструє позицію бренду щодо прогресивної, преміальної мобільності майбутнього. Для Audi це включає в себе пропонування нових висококласних вражень, які стали можливими завдяки прогресуючій цифровізації в салоні автомобіля, наприклад, концепція Audi grandsphere перетворюється з простого автомобіля на «пристрій досвіду».


Автоматизоване водіння відкриває нові виміри свободи. У цьому режимі салон розкішного седана перетворюється на простору атмосферу для водіїв без керма, педалей і приладів. Простір, архітектура та особливості формуються відповідно до потреб і бажань водія, і саме цю особисту сферу Рейзінгер відтворив у своїх роботах, перевівши захоплюючий емпіричний світ концепції Audi grandsphere у свій віртуальний світ архітектури та кольорів.


Таким чином Райзінгер створив начебто сюрреалістичний простір, який долає межі між реалізмом і фантастикою, зображуючи розширену реальність, яка оточує пасажирів концепт-кара.

Ексклюзивна панельна бесіда з художником також на порядку денному Design Miami - Тара Раш (CMO Audi of America), Артур Касас (архітектор і засновник Studio Casas) та Іммо Редекер (керівник команди Audi Interior Design) також візьмуть участь у дискусія разом з Рейзінгером. Розмова про розробку нових захоплюючих просторів і досвіду, починаючи від цифрових просторів, нової автомобільної мобільності та концепцій інтер’єру.



Біографія: Андрес Рейзінгер

Андрес Рейзінґер (нар. 1990) є одним із найбільш затребуваних цифрових художників 21-го століття. Він завоював унікальну позицію в сучасній культурі, займаючи та визначаючи благодатний простір між цифровою та фізичною сферами. Родом з Аргентини, а зараз живе в Барселоні, де також розташована його студія, Рейзінгер об’єднує простори за допомогою миттєво впізнаваної естетики, яка передає заворожуюче чітке бачення.

Деякі з найвідоміших робіт Рейзінгера включають «Доставку» та «Аркадію», які рідко коли продавалися на аукціонах, а також «Гортензію» — втілення духу Райзінгера та постійно розвиваються твори мистецтва, народжені як цифрова візуалізація та трансформовані в рідкісні дизайнерські твори та неймовірно популярні сучасні твори. об'єкт.


Роботи Рейзінгера викликали інтерес у багатьох міжнародних колекціонерів, брендів, художніх галерей і музеїв. Райзінгер брав участь у виставках у провідних установах, зокрема в Музеї Моко (Барселона, Іспанія), Палаццо Строцці (Флоренція, Італія), Музеї дизайну в Генті (Гент, Бельгія), Галереї Нілуфар (Мілан, Італія), Ярмарку колекційних товарів (Брюссель, Бельгія), Faena Art (Маямі, США) та Christie's (Нью-Йорк, США).


Image
Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.