Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Audi RS 6 - Автомобіль року в Україні !
24.03.2021
Новини від Audi

Audi RS 6 - Автомобіль року в Україні !

Audi RS 6 отримав звання Автомобіль року в Україні  !

ауді львів

24 березня у Києві в Regent Hill відбулася онлайн-церемонія нагородження переможців акції «Автомобіль року в Україні 2021», ведучими якої став Юрій Рихлик та Маша Виноградова..

У 2021 році акція «Автомобіль року в Україні» відзначає ювілей – 20 років! Увесь цей час акція залишається вірною своїй місії об’єднувати лідерів автомобільного ринку та виховувати в людях усвідомлений вибір купівлі якісних авто.

Цього року в акції взяли участь 44 моделі автомобілів, з яких 25 боролись за перемогу в головних номінаціях – Легковий автомобіль 2021 та Кросовер/SUV 2021.

За результатами голосування Громадського журі за звання найкращих у фінал увійшлов  Audi A4  у номінації «Легковий автомобіль 2021» та Audi Q7 у номінації  «Кросовер/SUV 2021».

Експертне журі протестували всі 10 авто-фіналістів і визначилися з балами у головних, додаткових і спеціальній номінаціях. За сумою балів громадськості та експертів було визначено переможців.

Тому, ми неймовірно пишаємось нашим Audi RS 6, який отримав почесне звання  Автомобіль року в Україні  у спеціальній номінації «Спортивна модифікація» !

Якщо Ви бажаєте стати власником титулованого та такого розкішного Audi RS 6 - запрошуємо в Audi центр Львів на Липинського! 


За додатковою інформацією звертайтесь до працівників автосалону:
керівник відділу продажу: Рипихович Андрій - 0503713777
менеджер з продажу: Назар Гула – (050) 315 42 67
менеджер з продажу: Нога Володимир – (050) 371 78 27

Дивитись більше відео на Youtube

підписатись на наш Youtube

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.