Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Новий Audi Q5 доступний для замовлення!
25.01.2021
Новини від Audi

Новий Audi Q5 доступний для замовлення!

Вишуканий комфорт, яскравий стиль та виняткова динаміка: новий Audi Q5 підкорює з першої зустрічі!

Audi

Кожен елемент Audi Q5 витриманий у характерному для моделей сімейства Q дизайні. 

Повний привід quattro ultra - одна з технологічних новинок марки Audi, демонструє свою ефективність на дорогах з будь-яким покриттям. Він легко впорається навіть з найскладнішими ситуаціями, забезпечуючи впевнену тягу в поєднанні з низькою витратою палива. Привід quattro ultra гарантує високу динаміку і безпеку. При відсутності необхідності, привід на задніх колесах автоматично відключається, сприяючи економії палива. Зрозуміло, зворотне включення є в будь-якій ситуації і відбувається майже миттєво.

У салоні Audi Q5 досить простору для п'яти дорослих людей. Горизонтальні, витягнуті лінії посилюють відчуття місткості. Ви практично не обмежені у своєму виборі безлічі різноманітних елементів: від високоякісних матеріалів, таких, як опциональная обробка шкірою Feinnappa, до виразних комбінацій кольорів і матеріалів декоративних вставок. Як опція пропонується фонова і контурне підсвічування салону, яка в темний час виділяє окремі елементи інтер'єру, використовуючи для цього 30 різних відтінків, що настроюються індивідуально. Підсвічуються навіть декоративні вставки на приладовій панелі.

У салоні Audi Q5 досить простору для п'яти дорослих людей. Горизонтальні, витягнуті лінії посилюють відчуття місткості. Ви практично не обмежені у своєму виборі безлічі різноманітних елементів: від високоякісних матеріалів, таких, як опційна обробка шкірою Feinnappa, до виразних комбінацій кольорів і матеріалів декоративних вставок. Як опція пропонується фонове та контурне підсвічування салону, яке в темний час виділяє окремі елементи інтер'єру, використовуючи для цього 30 різних відтінків, що налаштовуються індивідуально. Підсвічуються навіть декоративні вставки на панелі приладів.

Доступна за окрему плату цифрова панель приладів Audi virtual cockpit - ефектний символ технічного прогресу. Повністю цифрова комбінація приладів з дисплеєм високого розширення діагоналлю 12,3 дюйма відображає важливу для водія інформацію. Від швидкості і оборотів двигуна до навігаційних карт і даних бортового комп'ютера: вибирайте будь-який з численних варіантів представлення даних. Великий тонкий кольоровий 8,3-дюймовий дисплей системи MMI Navigation plus, який також доступний на замовлення, комфортний та простий в управлінні.

.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.