Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Audi skysphere concept – це надзвичайне, широке майбутнє.
26.10.2021
Новини від Audi

Audi skysphere concept – це надзвичайне, широке майбутнє.

Audi перетворює автомобіль на платформу для захоплюючих вражень.

Audi skysphere concept

Audi представила першого представника нового сімейства концептуальних автомобілів. Audi skysphere concept – це назва дводверного кабріолета з електричним приводом, лінії якого безпосередньо ведуть до дизайну Audi завтрашнього дня.
Завдяки цьому, бренд ілюструє своє бачення прогресивного сегменту розкоші майбутнього, в якому інтер’єр стає інтерактивним простором, а автомобіль – платформою для захоплюючих вражень.

Концепція Audi skysphere показує, як марка переглядає розкіш у майбутньому – це вже не лише водіння. Концепт-кар був розроблений з чіткою метою-запропонувати своїм пасажирам захоплюючий досвід світового рівня.

Image
Image

Дотиком кнопки водій може скористатися своєю свободою та вибрати власний досвід водіння – або вони самі пілотують свій електронний roadster довжиною 4,94 метра в режимі «Спорт» , а рульове управління на задньому колесі гарантує, що автомобіль залишається надзвичайно спритним, незважаючи на свої габарити. Або ви можете вибрати водіння в 5,19-метровому GT в автономному режимі "Grand Touring", насолоджуючись небом і краєвидами, максимальним простором для ніг та послугами, які пропонує бездоганно інтегрована цифрова екосистема.

У цьому режимі кермо та педалі рухаються у невидиму зону; відчуття простору в концепт-кар відкриває абсолютно нові сфери можливостей для такого спортивного кабріолета. Тим часом, небосклон Ауді автоматично стежить за дорогою та рухом за допомогою своєї системи датчиків і безпечно везе пасажирів до місця призначення.

Подібно до того, як дизайн інтер’єру пропонує нову, сучасну інтерпретацію розкоші, оцифрування та екосистема відкривають безпрецедентні рівні свободи та світів досвіду для пасажирів автомобіля. Завдяки власним сервісам Audi та можливості інтегрувати цифрові послуги можливості практично нескінченні. Крім того, пасажири можуть поділитися своїм досвідом у дорозі з друзями через соціальні мережі, із зображеннями інтер’єру та околиць. Автомобіль також бере на себе повсякденні завдання, які виходять за межі самої їзди. Наприклад, автономна концепція Audi skysphere збирає у своїх пасажирів інформацію про їх поточний пункт призначення та самостійно обробляє паркування та зарядку.
Акумуляторні модулі Audi skysphere в основному розташовані позаду кабіни – ідеальна конфігурація для центру ваги та спритності автомобіля. Інші модулі можна знайти між сидіннями в центральному тунелі інтер'єру небосхилу – інше положення, вибране на користь динаміки автомобіля. Очікується, що ємність акумулятора складе більше 80 кВт-год, що дасть автомобілю пробіг понад 500 кілометрів згідно стандарту WLTP, принаймні в економічному режимі GT.
Що стосується їхнього розміру – 5,23 метра в довжину проти 5,19; ширина 1,85 проти 2,00 метрів.

Зрештою, крім його розмірів, лінії роблять справжню різницю. З широкими вигнутими та розкльошеними колісними арками, характерними для бренду, небосхил підкреслює широку колію – явна ознака її динамічних талантів. Якщо дивитися збоку, пропорції вражають з довгим капюшоном і особливо спереду коротким звисом. Поверхні колісних арок та переднього капота органічно вигнуті. Задня частина була розроблена в аеродинамічній трубі і поєднує в собі елементи швидкісного гальма і гальмівного гальма з великими скляними поверхнями в традиційному обтічному дизайні.

Image
Image
Image

На передній частині хоча вона більше не служить решіткою для радіатора – чітко зображено типову марку Singleframe бренду та тривимірну підсвічену емблему з чотирма кільцями. Весь Singleframe, а також прилеглі поверхні з боків розроблені з білими світлодіодними елементами, які буквально виконують роль сцени для візуальних ефектів – як функціональних ефектів, так і рухомих привітальних послідовностей при відкритті та закритті автомобіля.
М'яке затемнення та структуроване, ритмічно пульсуюче світло створюють елегантний ефект. У свою чергу денні ходові вогні в бічних передніх секціях надають освітлювальним одиницям рішучий, зосереджений «погляд». Якщо колісну базу змінити, світлодіоди спереду і ззаду відображають спеціально складену динамічну послідовність.

Image

Безсумнівно, що концепція Audi skysphere має дві особи - GT і розкішний спортивний автомобіль. Ключові відмінності, однак, можна відчувати лише в інтер’єрі, адже тут, за задніми відкидними та широко відкриваються дверима, хмара Audi пропонує надзвичайно контрастні враження.

Audi skysphere, Audi grandsphere, а в 2022 році Audi urbansphere – це три концептуальні автомобілі, які бренд з чотирма кільцями використовує для демонстрації свого бачення прогресивної розкоші. У цьому процесі Audi створює досвід автомобіля, який виходить далеко за межі простого проведення часу в автомобілі, щоб дістатися з точки А до точки В, і навіть далеко за межі самого досвіду водіння.
Ці концептуальні автомобілі мають новий дизайн, який в кінцевому підсумку переосмислює салон, пасажирський салон як центр автомобіля і більше не підпорядковує досвід пасажирів вимогам технології. Це відбивається на змінному плануванні салону, зникненні елементів керування та просторі просторі салону. У режимі Grand Touring це не тільки дозволяє обом пасажирам насолоджуватися гладкою та приємною подорожжю, але й поєднує її з новими пропозиціями послуг.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.