Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Відкриття гольф сезону та свято технологій Audi в «Edem Resort Medical & Spa»!
17.07.2020
Новини від Ауді

Відкриття гольф сезону та свято технологій Audi в «Edem Resort Medical & Spa»!

.11 липня на території Гольф-клубу «Edem Resort Medical & Spa» відбулося  довгоочікуване відкриття гольф-сезону 2020 та першиий у цьому році гольф-турнір зі змаганням за кубок переможця!

Audi

Під час заходу гості мали унікальну нагоду протестувати високотехнологічні автомобілі Audi, а саме, новий технологічний Audi Q7, стильний і потужний Audi Q8 та повністю електричний Audi e-tron від автомобільного партнера заходу – Audi Центр Львів на Липинського.

Крім того, прихильники бренду Audi мали можливість ознайомитися з новим седаном бізнес классу Audi A6, представленим на експозиції та отримати професійну консультацію від працівників автосалону.

Також, на гостей свята чекали: гольф-турнір (для попередньо зареєстрованих учасників), тренувальна гольф-зона для усіх бажаючих, захопливі змагання між гостями,хороша компаніія,з музикою, цікавими активностями від ведучого, фотозоною, кальян-зоною та барбекю.

Для запису на тест драйв Audi та за детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефоном 297-1-297

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.