Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Концепт Audi A6 e-tron (2021).
06.12.2021
Новини від Audi

Концепт Audi A6 e-tron (2021).

Audi A6 e-tron показав цифрові технології майбутнього.

AUDI_LVIV

Компанія Audi рішуче рухається вперед зі своєю «е-волюцією» в напрямку електричної мобільності і представила попередника інноваційного сімейства повністю електричних серійних автомобілів – чотиридверну концепцію Audi A6 e-tron – у автосалоні в Шанхаї 2021 року. Абсолютно нова технологічна архітектура, «Premium Platform Electric», або скорочено PPE, буде слугувати технологічною платформою для цих транспортних засобів у майбутньому. Починаючи з кінця 2022 року, перші серійні автомобілі в сегменті C, а пізніше також B будуть перезапущені з технологією PPE, включаючи – вперше на ринку електромобілів – як позашляховики з високим кліренсом, так і динамічно оформлені моделі з більш низькою висотрю, як-от майбутній Audi A6 e-tron.

Залежно від батареї та приводу представники PPE-моделей зможуть проходити на одній зарядці більше 700 км у комбінованому циклі WLTP і розганятися з нуля до сотні, швидше за чотири секунди. В концепті, зокрема, встановлено 800-вольтову батарею ємністю близько 100 кВт•год, здатну заряджатися від колонки постійного струму при потужності до 270 кВт. З 5% до 80% заряджання йде 25 хвилин. Десять хвилин дають понад 300 км.

Image
Image
Image

Audi A6 e-tron отримав два електромотори (по одному спереду і ззаду) сумарною віддачею в 350 кВт (476 к.с.), момент, що крутить, 800 Н•м.

Концепт отримав по три світлодіодні проектори по бортах. Вони показують динамічні картинки і вітальні написи при відкритті дверей, також попереджають про відкриття дверей велосипедистів, пішоходів, що проїжджають повз. Ще чотири проектори розмістилися по кутах кузова. Вони проектують на асфальт сигнали повороту. На стоянці фари-проектори показують на стіні відеогру, розроблену компанією Audi. Керувати нею можна зі смартфона, стоячи поруч із машиною та спостерігаючи картинку шириною кілька метрів.

Image

Ліхтарі з тривимірним ефектом, виконані на органічних світлодіодах (OLED), також є свого роду дисплеями. Через комп'ютер вони дозволяють створювати необмежену кількість версій світлових ефектів та динамічних сигналів, їх можна навіть адаптувати до смаку кожного клієнта. 


Перші автомобілі Audi A6 e-tron будуть представлені в другій половині 2022 року. 

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.