Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Всесвітній Економічний Форум стартував!
24.05.2022
Новини від Audi

Всесвітній Економічний Форум стартував!

Компанія AUDI стала автомобільним партнером.

AUDI_LVIV

Цими днями у швейцарському Давосі стартував Всесвітній Економічний Форум. Корпорація AUDI AG стала автомобільним партнером саміту та встановила мобільний зарядний парк для 139 автомобілів та автопарк повністю електричних Audi e-tron, щоб продемонструвати усі переваги електрокарів. Експозицію Audi було розміщено на величезній парковці у долині Якобсхорн.


Мобільні зарядні пристрої були розроблені з 96-ма точками зарядки, та забезпечують швидке заряджання для електрокарів. Кожна зарядна станція містить оброблені та адаптовані акумулятори як у моделі e‑tron. Ця розробка працює як буферне сховище на місці та забезпечує набагато вищу ємність зарядки, ніж локальна електрична мережа.


Давоський форум 2022 триватиме до 26 травня, цього року він є особливим через низку причин. Звичайно ж, найважливішою темою для обговорення стане війна в Україні та глобальні наслідки російського вторгнення, включаючи нові загрози та виклики. Корпорація AUDI AG долучається та підтримує нашу Країну, надаючи фінансову допомогу та висловлюючи свою позицію.


Віримо у нашу Перемогу та подальший розвиток бренду в Україні!


Джерело фото Hildegard Wortmann https://www.linkedin.com/.../hildegard-wortmann_davos.../..

Image
Image
Image
Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.