Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Audi показала електричний кросовер Activesphere, що стає пікапом
11.09.2023
Новини від Audi

Audi показала електричний кросовер Activesphere, що стає пікапом

Компанія Audi у рамках Міжнародного автосалону у Мюнхені показала публіці концептуальний електричний кросовер Activesphere, який натисканням однієї кнопки в салоні, чи на брелоку від авто перетворюється на справжній пікап.

Audi


Новий Activesphere — це чотиридверне кросовер-купе, яке має естетику Allroad, а також 22-дюймові колеса з активною аеродинамікою. Концепт від Audi також має дорожній просвіт у 248 мм, а також кути в'їзду та з'їзду у 18,9 і 28,1 градусів відповідно.
Окрім зовнішності позашляховика, концепт дивує задніми дверима, що відкриваються проти ходу. Але найцікавішою особливістю новинки є «активна спинка», яка дозволяє машині перетворюватися на пікап за лічені секунди.




Image

Одним натисканням кнопки заднє скло піднімається вгору, а двері багажника опускаються. Це забезпечує легкий доступ до вантажного кузова, який відокремлений від кабіни за допомогою моторизованої перегородки за задніми сидіннями.Джерело: Новини Ю
Концепт-кар від Audi побудований на платформі PPE і оснащений тяговим акумулятором на 100 кВт*год, який обіцяє забезпечити запас ходу для кросовера у 600 км. Повідомляється також, що концепт має систему повного приводу з парою електромоторів, що сумарно розвивають 436 к.с. і 720 Нм максимального крутного моменту.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.