Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Ласкаво просимо додому, чемпіони! 🙌
07.03.2024
Новини від Audi

Ласкаво просимо додому, чемпіони! 🙌

Audi став першим виробником, який виграв найскладніше ралі у світі з електричною трансмісією, високовольтною батареєю та перетворювачем енергії.

Audi



З великою гордістю AUDI AG вітає команду-переможця «Дакара» в Інгольштадті та Неккарзульмі: наші шість гонщиків та два пілоти були відзначені командою сьогодні на стадіоні в Інгольштадті після їхньої всесвітньо відомої перемоги. Завтра вони також відвідають Неккарзульм і Бьоллінгер Хьофе.


Image

З інноваційним RS Q e-tron* Audi став першим виробником, який виграв найскладніше ралі у світі з електричною трансмісією, високовольтною батареєю та перетворювачем енергії. У цьому проекті #VorsprungDurchTechnik був набагато більше, ніж просто слоган. Для Audi автоспорт завжди служив для того, щоб перевірити наші можливості та підготувати нові технології до серійного виробництва. З моменту появи повного приводу quattro автоспорт став для нас особливо потужним маркетинговим інструментом. Перша перемога автомобіля з низьким рівнем викидів на ралі «Дакар» є наступною віхою на цьому шляху. Кожен в Audi може пишатися цим успіхом.

Image
Image

#Audi #Dakar2024 #RSQetron #motorsports #eMobility #team

*Цей автомобіль, показаний тут, є автомобілем Rally Dakar, який недоступний як серійна модель. 


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.