Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Компанія Audi презентувала оновлений Audi A8 L.
15.11.2021
Новини від Audi

Компанія Audi презентувала оновлений Audi A8 L.

Прогресивна елегантність відчувається в кожній лінії.

AUDI_LVIV

Audi A8 L – втілення бездоганного автомобіля представницького класу. Подовжена на 130 мм колісна база флагмана марки Audi подарує задоволення бути пасажиром. Audi A8 L – бездоганний вибір тих, хто цінує технологічну досконалість та елегантний дизайн, вишуканість та динаміку. 

Дозвольте собі неперевершену розкіш Audi A8 L. Цей технологічний автомобіль створений, щоб подарувати вам незабутні емоції від кожної поїздки і підкреслити вашу бездоганну репутацію.

Image
Image
Image

Естетика представницького седана та спортивна динаміка гармонійно поєднуються у дизайні кузова з повним приводом quattro.

Яскравою особливістю Audi A8 L є нова повноактивна підвіска Audi AI Active Suspension, яка у будь-якій ситуації помітно підвищує їздовий комфорт та динаміку руху.
Нові високоякісні фари та задні ліхтарі надихають інноваційними функціями та становлять вершину усталеного портфоліо технологій A8. 

<

Численні інноваційні технології нададуть всебічну підтримку в дорозі та забезпечать комфорт та безпеку на найвищому рівні.

За допомогою високоточних світловодів, що входять до пакету додаткового освітлення салону, створюються різноманітні сценарії фонового та контурного підсвічування інтер'єру. Це розставляє додаткові яскраві акценти у дизайні та створює особливий настрій у тих, хто знаходиться у салоні.

Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.