Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Осіння акція: Підготуй авто до нового сезону!
02.10.2023
Новини від Audi

Осіння акція: Підготуй авто до нового сезону!

Нова Акція на офіційному СТО на Audi Центр Львів на Липинського!

Audi


Ваш Audi потребує якісного догляду. Довіряйте свій автомобіль лише професіоналам. Обслуговуйте авто лише на офіційному сервісі. 

Ми гарантуємо якісну консультацію, оригінальні запчастини та кваліфікованих спеціалістів, які проведуть всі роботи на найвищому рівні.

Саме зараз ви також можете скористатись новими акційними пропозиціями від нас.


PREMIUM процедура по догляду та відновленню колісних дисків

Image

При зберіганні коліс в Audi Центр Львів на Липинського – скористайтесь процедурою по догляду та відновленню колісних дисків.

Поки зимові/літні колеса вашого автомобіля зберігаються в дилерському центрі, наші спеціалісти якісно та своєчасно проведуть усі відповідні роботи.


БЕЗКОШТОВНА діагностика та заміна гальмівних колодок

Image

При записі на шиномонтаж в Audi Центр Львів на Липинського отримайте БЕЗКОШТОВНУ діагностику та комплексну заміну гальмівних колодок і дисків (при потребі).

*Безкоштовна заміна колодок та дисків можлива за умови купівлі оригінальних запчастин в Audi Центр Львів на Липинського.

PREMIUM догляд за шкірою салону автомобіля.

Image

Якщо ви бажаєте, щоб шкіряні сидіння вашого Audi завжди виглядали належним чином – придбайте набір та отримайте першу процедуру догляду за шкірою салону в ПОДАРУНОК. 

Набір забезпечить оптимальний догляд за гладкою шкірою у всіх колірних варіантах: високоякісні інгредієнти цих засобів для догляду за шкірою Audi, захищають шкіру від  зносу і вицвітання. Крім того, зношена та потерта шкіра знову оновлюється та отримує блиск.

* У Набір по догляду за шкіряною оббивкою салону автомобіля Audi Care Leather Care Kit входить:

1)   Очищувач (150 мл.),

2)   Крем для догляду (150 мл) для гладкої шкіряної оббивки салону.

3)   М’яка чистяча і полірувальна губка

Склад глибоко проникає в пори шкіри, витісняючи їх забруднення, вбирається без залишку. Відновлює структурний баланс шкіри. Надає шкіряній оббивці м'якість, шовковистість та приємний «дорогий» блиск. Відновлює колір та фактуру всіх типів шкіряних оббивок сидінь, дверей, панелей.

Всі деталі тел.: 032-297-1-297 чи у viber +380503465766

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.