Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Премєра нової моделі Audi Q8 e-tron
10.11.2022
Новини від Audi

Премєра нової моделі Audi Q8 e-tron

Він продовжує історію успіху Audi e-tron.

аудільвів

На днях відбулась офіційна премєра нової моделі Audi Q8 e-tron. Він продовжує історію успіху Audi e-tron. Завдяки високому комфорту класу «люкс», оптимізованій концепції приводу, покращеній аеродинаміці, а також кращим характеристикам заряджання та ємності акумулятора Audi Q8 e-tron є найкращою моделлю в портфоліо електричних позашляховиків Audi. Новий дизайн виразного переднього бампера надає Q8 e-tron свіжого вигляду. Тому ділимось з вами фото та промовідео цього авто.


Технічні характеристики новинок Audi Q8 e-tron та Audi Q8 e-tron Sportback: 
Дизайн екстер'єру отримав нове оформлення решітки радіатора, присутній великий пористий візерунок із прорізами у верхній частині, змінився і малюнок головної оптики. Також спереду з'явилися нові активні аеродинамічні елементи, що позитивно позначилося на коефіцієнті опору повітря - у Q8 e- tron коефіцієнт знизився з 0,28 до 0,27, а у Q8 e-tron Sportback - з 0,26 до 0,24. На кормі з'явився суцільний задній ліхтар.
Для версії Audi Q8 50 e-tron (340 л.с., 481 км запас ходу) передбачена батарея ємністю 95 кіловат-годин, а Q8 55 e-tron (408 л.с., 582 км) і SQ8 e-tron (503 л.с., 494 км) 111 кіловат-годин.
Щ е з удосконалень - запас ходу тепер досягає 600 км за циклом WLTP!



Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.