Ауді Центр Львів Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Львів.

  1. Новини
  2. Спеціальні АКЦІЇ по сервісу для Вашого Audi.
22.03.2023
Новини від Audi

Спеціальні АКЦІЇ по сервісу для Вашого Audi.

Вигідні пакети послуг в Audi центр Львів на Липинського.

audilviv

Спеціальна акція 1

Зберігаєте колеса в Audi центр Львів на Липинського – пропонуємо вам комплексну процедуру по догляду та відновленню колісних дисків. Наші майстри проведуть усі необхідні роботи в час, коли зимові/літні колеса вашого автомобіля зберігаються в нашому дилерському центрі, щоб зекономити ваш час.

Реставрація автомобільних дисків – це комплекс різних робіт, вкладених у їх відновлення. Додатково може бути усунення невеликих пошкоджень, наприклад, тріщин. Щоб повернути дискам колишній вигляд, наші спеціалісти використовують необхідне обладнання та сучасні, якісні матеріали.

Комплекс робіт завжди різний, визначається залежно від стану дисків, їхнього матеріалу, форми та інших особливостей. 


Спеціальна акція 2

Заплануйте найближчим часом шиномонтаж в Audi центр Львів на Липинського а ми проведемо для вас додатково БЕЗКОШТОВНУ діагностику гальмівних колодок. Якщо ж знадобиться їх заміна – наші спеціалісти проведуть заміну колодок безкоштовно. А ще, Ви отримаєте знижку 10% на купівлю колодок*.

*Безкоштовна заміна колодок можлива  за умови купівлі їх в Audi центр Львів на Липинського.


Спеціальна акція 3

Пропонуємо ексклюзивний Набір* по догляду за шкірою салону автомобіля.

Стан салону авто може багато розповісти про власника автомобіля. Без належного догляду шкіряний салон з часом втрачає свій зовнішній вигляд. На виробах зі шкіри з'являються мікротріщини, які в подальшому забиваються пилом і брудом. Також, під дією сонячних променів, при перепаді температур шкіра сидінь стає сухою, може тріскатись чи деформуватись. Уберегти салон свого авто від цієї проблеми можна завдяки використанню спеціальних засобів по догляду.

Якщо ви бажаєте, щоб шкіряні сидіння вашого Audi завжди виглядали належним чином – придбайте Набір для догляду за АКЦІЙНОЮ ціною – 1999,99 грн. Також, першим десяти клієнтам, які придбають Набір - процедура очистки та догляду за шкірою салону у ПОДАРУНОК.  Набір забезпечить оптимальний догляд за гладкою шкірою у всіх колірних варіантах: високоякісні інгредієнти цих засобів для догляду за шкірою Audi, захищають шкіру від  зносу і вицвітання. Крім того, зношена та потерта шкіра знову оновлюється та отримує блиск.

* У Набір по догляду за шкіряною оббивкою салону автомобіля Audi Care Leather Care Kit входить:

1)  Очищувач (150 мл.),

2)  Крем для догляду (150 мл) для гладкої шкіряної оббивки салону.

Склад глибоко проникає в пори шкіри, витісняючи їх забруднення, вбирається без залишку. Відновлює структурний баланс шкіри. Надає шкіряній оббивці м'якість, шовковистість та приємний «дорогий» блиск. Відновлює колір та фактуру всіх типів шкіряних оббивок сидінь, дверей, панелей.

Застосування:

Видаліть сміття і пухкий бруд зі шкіряної оббивки. Нанесіть очищувач на м'яку чисту губку або безпосередньо на поверхню, що очищається. Розподіліть рівним шаром по поверхні. Уникайте надмірного нанесення очисника на шви. М'яко протріть злегка вологою губкою (для сильно забруднених ділянок, можливо, потрібна повторна обробка). Нанесіть невелику кількість крему для догляду (перед застосуванням струсити) на полірувальну губку, і, злегка втираючи, обробіть поверхню.

Залиште на кілька хвилин, щоб засіб увібрався в шкіру, потім видаліть залишки чистою ганчіркою. При необхідності відполіруйте.



Усі деталі у менеджерів сервісу за тел. 032-297-1-297 чи  у viber +380503465766


Анна Дацків

Адміністратор залу
Телефон +38 032 297 1 297
Мобільний телефон 
Факс 

Оксана Салій

адміністратор СТО
Телефон 
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.